top of page

Kristien

0B1A6059_edited.jpg

 

Als kind ben ik altijd al een dromer geweest..
laat deze begrippen elkaar vinden in praktijk BARN:
een droom – die al jaren in mijn hoofd rondwaart – om een praktijk rond kinderen te starten.

Kinderen staan al een hele tijd centraal en daarvoor mag je een flinke sprong terugnemen in de tijd: na het voltooien van mijn studies – ziekenhuis- en sociale verpleegkunde – begeleidde ik gezinnen met een pasgeboren kindje in het Brusselse bij hun thuis, in de schaduw van de bollen van het Atomium.


Boeiend vond ik het om al die jaren ouders mee te zien groeien met hun kindje (en mijn gezin en ik groeiden ondertussen mee), tot we hen mochten laten afzwaaien richting kleuterschool.
Het groeien – samengaand met vragen, twijfels, emoties: ja, vaak met een lach, maar ook met een traan – that’s life – we staan dan immers op ons kwetsbaarst als prille ouder. Een luisterend oor en bevestiging boden vaak al veel hulp en steun. Dat hoop ik een stukje te blijven bieden tijdens de verschillende sessies, die je terugvindt in het aanbod.

Barn Icoon Verdegris_hoge resolutie.png

Hilde

17961812485978317.jpg

Hilde Lenaerts studeerde in 1991 af aan de K.U. Leuven als klinisch psychologe. Zij koos tijdens haar studies bewust voor de optie ‘kinderen, jeugdigen en gezin’.

 

Door haar jarenlange ervaring in het werken met kinderen en gezinnen is zij steeds meer overtuigd geraakt van de noodzaak om vroegtijdig naar de ontwikkeling van jonge kinderen te kijken.

 

Preventie, vroegsignalering en vroeghulp spelen een belangrijke rol  in haar visie op geestelijke gezondheid in het algemeen.

Je kan haar vinden bij BARN in Opwijk en bij Dans en Grietje in Aalst

Ciska

image00062_edited.jpg

Hi, ik ben Ciska!

 

Een enthousiaste extravert die altijd op zoek is naar bijleren, in kennis, maar meer nog in ervaringen.

Ik geniet van reizen, samenzijn (en dan liefst ook koken) met vrienden en hier en daar eens 'een goe feestje' ;-).

Al sinds het middelbaar wist ik dat ik 'iets met mensen' wou doen. De opleiding psychologie lag dus voor de hand.

Doorheen de opleiding groeide mijn passie voor het werken met relaties en seksualiteit. Vandaar ook de keuze om aansluitend de opleiding seksuologie te volgen. Later kwam daarbij het besef en de eigen ervaring hoe interconnected lichaam en geest zijn. Ik beoefende zelf al een tijdje yoga toen ik de sprong waagde naar een yoga-opleiding. Na die opleiding kriebelde het om me verder te verdiepen en dook ik in een opleiding pre-natale yoga. Stien en ik leerden elkaar trouwens ook kennen in die eerste yoga-opleiding, intussen al meer dan 3 jaar geleden :-)!

Als therapeut en yogadocent is het mijn passie om mensen te mogen helpen, bij te staan, samen op pad te gaan... en de combinatie van therapie en yoga maakt dit een mooi, voldoening gevend geheel.

Ik kijk er naar uit je te ontmoeten!

bottom of page