top of page
Image by Sandra Seitamaa

Praktische info

Ongetwijfeld heb je nog een paar vragen over de prenatale of postnatale yoga sessies of babymassage en yoga. Hier kan je alvast wat meer info terugvinden. 

Heb je nog een vraag of suggestie? Neem dan zeker contact met me op 

 • Waar kan ik de sessies volgen en waar gaat de consultatie door?
  De lessen en consulten gaan door in praktijk Barn. Je kan ons vinden in de Heirbaan 18, 1745 Opwijk. We zijn vlot bereikbaar met de wagen. De trein- en bushalte liggen op wandelafstand. Voor de lessen babymassage en voor de yogalessen heb je toegang via de poort. Voor de consultatie bij de kinderpsycholoog kan je aanbellen aan de voordeur (consult), een afspraak maak je via het telefoonnummer 0478/33.96.33.
 • Wat moet ik meebrengen?
  Pre- en post-natale yogasessies Een drinkbus, handig om tussendoor regelmatig eens te kunnen drinken tijdens de sessie. Voor de yogasessies hoef je voor de rest niets bijzonder mee te brengen: Yogamatjes, blokken, riempjes, bolsters, dekentjes,.. zijn voorzien. Breng je toch graag je eigen materiaal mee, dan kan dat ook. Babymassage Tijdens de babymassage heb je een badhanddoek en een tetradoek nodig. Mocht je een kaphanddoek hebben dan mag je die ook meebrengen. Denk er ook aan om een extra luier mee te brengen. Trek je comfi-kleren aan en laat je juweeltjes thuis. Dat is net iets gemakkelijker. Heeft je baby hoge koorts of werd hij net gevaccineerd, dan is een massage geen goed idee. Verplaats in dat geval de afspraak.
 • Welk type Yoga is er geschikt voor mij?
  Bij Yoga is het steeds belangrijk om goed naar je eigen lichaam te luisteren en zeker niets te forceren. Dat is zo mogelijk nog belangrijker bij pre- en postnatale yoga. Heb je nog nooit yoga gedaan, dan willen we jou graag warm aanbevelen om eerst een individuele sessie te volgen. Op die manier kan je, rustig en op jouw tempo, al eens kennismaken met alle houdingen. Alles wordt dan stap voor stap uitgelegd. Lijkt yoga een ideale manier om te ontspannen en rustig een moment voor jezelf te hebben (en evt connectie te maken met jouw baby'tje)? Dan is de Gentle yoga het meest geschikt voor jou. Was je reeds sportief voor/tijdens jouw zwangerschap en wil je een meer dynamische yoga stijl ontdekken? Dan kan je gerust een sessie Vinyasa yoga proberen. Deze sessies organiseren we op aanvraag, bij voldoende interesse. Vraag wel steeds vooraf aan jouw arts of vroedvrouw of er geen medische bezwaren zijn om de les te volgen.
 • Wat als de voorgestelde dagen en uren van de sessies mij niet passen?
  Neem gerust contact op via mail of via het telefoonnummer 0471/671.781. en dan zoeken we samen een goed moment voor een les of een sessie.
 • Wat als ik mijn reservatie wil verplaatsen of annuleren?
  Als je toch niet kan komen, kan je jouw reservatie eenvoudig verplaatsen of annuleren door ons te contactern via mail, sms of ons contactformulier. Een afspraak verplaatsen of annuleren kan tot 24u voor de afspraak.
 • Wat als ik een cadeaubon wil schenken?
  Wil jij graag een (aanstaande) mama tijd om tot rust te komen cadeau geven? Dan kan je een cadeaubon bestellen. Kies zelf het bedrag en personaliseer met jouw eigen boodschap!
bottom of page