top of page

#honestparenting #mentalhealth

Bijgewerkt op: 13 nov. 2022


Ruim een week geleden postten we dit bericht op Instagram, de dag dat Kendrick Lamar in het Sportpaleis in Antwerpen zijn optreden gaf.


Ik moet bekennen bij 't zien van de hoes van zijn laatste album werd ik meteen getriggerd: een tikkeltje rauw, niets verbloemend, tonend hierop het breekbare in ouderschap.


In het verleden spraken zijn opzwepende, aanstekelijke beats aan, ook de teksten en album waarvoor hij een Pulitzerprijs ontving. Hij nam een lange break om aan dit album te werken en ook aan zichzelf en zijn leven, zo blijkt. Wil je je verdiepen in dit laatste werk van hem, trek dan gerust een paar dagen uit, neem je oortjes en de teksten erbij. Het heeft wat tijd nodig om dit werk te verteren, want het gaat diep.

Zijn optreden lag in dezelfde lijn, zelden zo'n beklijvend, zinderende show meegemaakt. Helen Mirren sprak hem toe en het publiek gaf zoveel energie, op zich een therapie.


Op zijn laatste album hoor je zijn vrouw die hem aanmaant naar Eckhart Tolle en in therapie te gaan. Ook zij probeert komaf te maken met haar eigen issues. In volgende post brengt ze dit, na de geboorte van haar tweede kindje, naar buiten:

Ouder worden laat vaak onverwerkte trauma's naar boven komen.

Een kind houdt je een spiegel voor.


Dat ze beide dit delen met de wereld, alleen maar respect, ik draag hen alvast een warm hart toe..
33 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

留言


bottom of page